Tarih: 30.07.2024 09:40

KAYNAYAN KAZAN

Facebook Twitter Linked-in

AHMET UZUN FAVORİ
Vakfıkebir Ak Parti kongre yaklaştıkça alevleniyor. Mevcut İlçe Başkanı Ahmet Uzun aday olması durumunda görünen en favori isim diyebiliriz. Öyle ki mahalle muhtarları ile olan iletişimi ve Büyükşehir Belediyesi imkânlarını anında onlara yansıtması Başkan Uzun’a tam not getiriyor diyebiliriz. Bakalım önümüzde ki günler neyi gösterir.
 

 


İSLAMOĞLU FENOMEN OLDU
Bu hafta Büyükliman bölgesi yöresel ürün satıcılarını Google sunucularına sorduk. Büyükliman havzasında konumlandırılan aramalarda en çok aranan Vakfıkebir’de bulunan İslamoğlu Gıda olduğunu gördük. Hoşumuza gitti mi? Hem de çok gitti!.. Bu bölgenin böyle firmalar ile büyüyüp güçleneceğine inananlardanız. Ne diyelim, tebrikler İslamoğlu.
 

 


BEŞİKDÜZÜNE SAHİP ÇIKAN YOK 
Trabzon’un sınır ilçesi olan Beşikdüzü maalesef sahipsiz kaldı. İlçede yaklaşık 1.5 Milyar Tl olan Teleferik işletmesi Trabzon İl Kültür Müdürlüğünce kıyım kıyım doğranıyor. Bünyesinde yaklaşık 60 kişi çalışan Beşikdağ Teleferik kendi imkânları ile adını duyurmaya çalışıyor. 
 


FATİH SİVRİ ADAYIM DİYOR
Vakfıkebir eski Belediye Meclis Üyesi Fatih Sivri dost sohbetlerinde Ak Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığına aday olduğunu söylüyor. Durumu az irdelediğimizde parti içerisinde bir oluşumun Sivri’yi aday yapmak istediğini öğrendik. Önümüzde ki günler ne getirir bilinmez ama Ak Parti Vakfıkebir’de çok listeli bir kongre yaşanabilir.
 

 


CUMHURBAŞKANI DEDİ ZEYTİNOĞLU YAPTI
Geçtiğimiz günlerde et fiyatlarının yüksek oluşuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üreticilere ve satıcılara çağrıda bulunmuştu. Çağrıyı Trabzon’dan ilk yanıt Zeytinoğlu Et firmasından geldi. Zeytinoğlu Et reyon ve toptan satış fiyatlarını indirimle güncelleyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğini yerine getirdi.
 

 


REFİK BAŞKAN DÜĞÜNE DAVET EDİYOR
Bu aralar Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ayrı bir heyecan yaşıyor. Kurukız’ın küçük oğlu Alperen 3 Ağustosta Feyza Mazlum ile dünya evine girecek. Trabzon içi ve dışından tüm dostlarına davetiye vermeye çalışan Başkan Kurukız davetiye dağıtımını büyük titizlikle yürütüyor. Günaydın Trabzon ekibi olarak Feyza&Alperen çiftine mutluluklar diliyoruz.
 

 

TONYA SÜT KAPANIYOR MU?
Geçtiğimiz günlerde Tonya Sütün yapılan genel kuruluna katılım neredeyse yok denilebilecek kadar azdı. 1. Genel kuruldan sonra bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Av. Cengizhan Cora herkesi Tonya Süt’e göreve davet etti. Aldığımız bilgilere göre mevcut yönetim yeniden aday olmayacak ve bir talipli bulunamaz ise önce kayyum sonra kapanış süreci başlayacak.

 

Tonya Süt Ürünleri - Tereyağı Peynir Tonya'dan Sofralarınıza!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —