SOYLU AK PARTİ EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA ETKİNLİĞİNE KATILDI!

SOYLU AK PARTİ EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA ETKİNLİĞİNE KATILDI!

Başkanlığında teşkilatlarla birlikte bayramlaşma programına katılan Soylu AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığında ise Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkanı Ekrem Erdem ve partililerle bir araya geldi.

Nereye ziyarete gitse hangi etkinliğe katılsa nerede bir buluşma gerçekleşse vatandaşın gönlünden düşmüyor ilgi odağı oluyor.
 

SOYLU’YA BÜYÜK İLGİ HALKLA BÜTÜNLEŞMEYE DEVAM
 Kurban bayramı süresince ev-mahalle-esnaf ve parti teşkilat ziyaretleri gerçekleştiren Süleyman Soylu’ya vatandaşın büyük bir desteği ve sahiplenmesi var. Bakanlık yaptığı dönemde olduğu gibi milletvekili olarak her fırsatta halkla bütünleşen AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu halkın gönlünden yüreğinden düşmüyor.
 

TEŞKİLATLARA GÜÇ KATIYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da video konferans yöntemi ile katıldığı AK Parti İstanbul İl Başkanlığında teşkilatlarla birlikte bayramlaşma programına katılan Soylu AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığında ise Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkanı Ekrem Erdem ve partililerle bir araya geldi.
 

NİCE BAYRAMLARDA BULUŞALIM
 “AK Parti teşkilatlarımız hemşerilerimiz ve vatandaşlarımızla bayramlaştık Allah nice bayramlara ulaştırsın inşallah en büyük temennimiz savaşların olmadığı huzurun hakim olduğu bir dünya” şeklinde görüşlerini dile getiren Soylu bayram sonrası da meclis çalışmalarından fırsat bulduğu her zaman diliminde ev ve esnaf ziyaretlerine devam edeceğini dile getirdi.

 



İlginizi Çekebilir