SOYLU SUSKUNLUĞUNU BOZDU '' ART NİYETLİ KALEMLER KİME HİZMET EDİYOR? ''

SOYLU SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Son 10 ayda hakkında 550 olumsuz köşe yazılarak iftira atıldığı dile getiren eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Bu arkadaşlar kime hizmet ediyor? Ortada akıl almaz bir art niyet var" şeklinde tepkisini dile getirdi.


Eski İçişleri Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Trabzonlu hemşehrimiz Süleyman Soylu son süreçte kendisi hakkında yazılanlara  konuşulanlara yönelik sessizliği bozdu..

Son 10 ay içinde yazılan 550 köşe yazısının art niyetli ve doğru olmadığını belirten Soylu şunları söyledi " Bu arkadaşlar kime niçin ve nasıl hizmet ediyor? Takdiri kamuoyuna bırakıyorum.7 yıl İçişleri Bakanlığı yaptığım dönemde ne teröre ne suç örgütlerine ne de uyuşturucu baronlarına nefes aldırmadık.33 saatte bir suç örgütü çökertildi.PKK FETÖ ve DAİŞ ile mücadele karanlıkla sürdü.. Eğer bu yapılanlar bu  art niyetli kalemlerin zoruna gidiyorsa onu bilemem"

Dünyada aranan hiç bir kişi Türkiye'de Türk vatandaşı yapılamaz bu iddiaların hepsi asılsızdır diyen Soylu "Bakanlığımız döneminde ele geçiren tonlarca uyuşturucuyu kimse görmemezlikten gelip bize iftara ve çamur atmaya kalkışmasın.Turk devletinin şanlı polisi askeri her zaman suç örgütlerine karşı dim dik bir duruş sergileyerek suçluların ensesine olmuştur" dedi...



İlginizi Çekebilir